Zimmer vartalonmuokkaus

Scanex-group on aloittanut yhteistyön saksalaisen Zimmer-yhtiön kanssa. Yhteistyö kattaa yrityksen vartalonmuokkauslaitteiden myynnin pohjoismaissa.

Z Lipo - kylmän avulla ihannevartalo

Erittäin innovatiivinen cryolipolyysi-laite Z Lipo vähentää rasvakerrostumia pysyvästi ilman leikkausta. Rasvasolut ”jäädytetään” tietyn ajan käyttäen kuitenkin kontrolloitua ja turvallista lämpötilaa.

Z Lipo on erittäin helppokäyttöinen ja turvallinen.

Jo vuosia on Cryolipolyysiä käytetty onnistuneesti vähentämään rasvakertymiä reisistä, lantiolta, vatsan alueelta, pakaroista, kyljistä ja miesten rinnoista. Kohdennettu kylmähoito tuhoaa rasvasoluja hoidettavalta alueelta. Rasvasolut poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan mukana 10-12 viikossa. Koska ympäröivä kudos ei reagoi hoitoon samalla tavalla kuin rasvakudos, hoito on turvallinen, hellävarainen ja ei-invasiivinen.

Näkyviä tuloksia

Vertailukuvia ennen hoitoja ja 8 viikon hoitojakson jälkeen

Z Lipo & Z Wave Pro - "cooleja" yhdessä

Yhdistämällä Z Lipo ja Z Wave Pro (Cryolipolyysi ja shockwave) hoidot saavutamme entistä paremman lopputuloksen rasvakudoksen vähentämisessä. Eri tutkimukset ja raportit osoittavat, että lisäämällä intensiivisen, kivuttoman shockwave-hoidon heti cryolipolyysi-hoidon jälkeen varmistamme suuremman rasvanpoiston, aktivoimme aineenvaihduntaa ja kiristämme ihoa.

Tätä konseptia on käytetty maailmalla jo vuosia.

Vuonna 1988 Ruotsissa perustettu ja vuonna 1995 Suomeen laajentuva Scanex Medical Systems on johtava korkealaatuisten lääketieteellisten laitteiden toimittaja Pohjoismaissa.