Fotona hammaslaserit

Fotona LightWalker on markkinoiden uusin ja tehokkain laite hampaiden hoitoon. Teet hoidot nopeasti.

Fotona toi ensimmäisenä valmistajana markkinoille kahden käyttökelpoisimman aallonpituuden (Er:YAG ja Nd:YAG) yhdistelmän samassa laitteessa (Twinlight, 1994). Fotona kehitti myös ensimmäisenä hammaslaserin, joka on perinteistä poraa tehokkaampi (Fidelis Plus II, 2004). Fotonan ehdoton lippulaiva, LightWalker AT, esiteltiin vuonna 2011. Laite on maailman ensimmäinen hammaslaser, jossa voidaan hyödyntää skanneria isompien alueiden tehokkaaseen hoitoon. QSP (Quantum Square Pulse) luotiin äärimmäisen tarkkuuden ja suorituskyvyn vuoksi. Fotona on ansainnut paikkansa maailman johtavana uusien laseraplikaatioiden ja teknologioiden kehittäjänä. Fotona tekee tiivistä yhteistyötä eri huippuyliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa ympäri maailmaa.

  • Erittäin laaja kirjo kova- ja pehmytkudostoimenpiteitä
  • Erittäin tarkka kovakudoksen leikkaus ja ablatointi
  • Helpot ja tehokkaat juurihoidot
  • Verettömät tai vähän vuotavat kirurgiset toimenpiteet, samanaikainen desinfiointi
  • Helppokäyttöisyys, pre-settings
  • Suurempi potilastyytyväisyys
  • Hammaslääkärille miellyttävämpi
  • Erinomaiset koulutusmahdollisuudet

LightWalker AT on edistyksellisin ja suorituskykyisin LightWalker malli

Siinä on vakiona tehokkaimmat Er:YAG (20W) ja Nd:YAG (15W) laserit, ”state-of-the-art” Optoflex nivelvarsi ja patentoitu QSP-pulssi teknologia äärimmäiseen suorituskykyyn ja hoitotarkkuuteen.

LightWalker laserit on suunniteltu hammaslääkäreille, jotka ovat perfektionisteja ja eteenpäin katsovia ammattilaisia, jotka haluavat päivittää arkipäivän kokemuksensa uusiin hoitomahdollisuuksiin, joita vain viimeisin laser teknologia voi tarjota. Hyvin pian Fotonan LightWalker hammaslaserin julkistamisen jälkeen laite ansaitsi laajaa huomiota teollisuuden piirissä saaden erittäin arvostettuja teknologia- ja innovaatiopalkintoja. LightWalkerin patentoitu QSP (quantum square pulse) -pulssi edustaa tärkeää teknologian edistysaskelta parantaen laserin vaikutusta kudokseen. Tämä on myös askel eteenpäin, kun otamme huomioon hammaslääkäreiden tavoitteen optimoida potilaan mukavuus, toimenpiteiden nopeus ja kliiniset hoitotulokset.

LightWalkerin ”state-of-the-art” muotoilu, insinööritaito ja patentoidut teknologiat ovat tehneet siitä maailman nopeimman Er:YAG kovakudoslaserin, joka haastaa perinteisen poran nopeudessa ja tarkkuudessa tarjoten samalla suuren määrän muita tehokkaita kova- ja pehmytkudostoimenpiteitä. LightWalkerin helppokäyttöisyys valmiiksi syötettyjen ohjelmaparametrien avulla (pre-settings) ja lasersäteen edistyksellinen kulku käsikappaleeseen takaavat tarkan ja suorituskykyisen laserhoidon.

Lightwalker laserit tarjoavat kattavimman listan eri aplikaatioita kuin mikään muu tämän päivän hammaslaser. Aplikaatiot kattavat perinteisen paikkaushoidon, juurihoidon, implantologian, parodontologian ja pehmytkudoskirurgian. LightWalker on jopa täydellinen valinta kosmeettisiin hammashoitoihin kuten hellä, mutta erittäin tehokas TouchWhite laservalkaisu.

Tyypillisesti LightWalker hoitotoimenpiteet ovat nopeampia, helpompia, vähemmän kivuliaita ja paraneminen nopeampaa kuin perinteisessä hammashoidossa.

Nyt myös LightWalker Er:YAG -hammaslaser järkevään hintaan, nopeampaan, kivuttomampaan ja tehokkaampaan hammashoitoon!

ST-E Pro 12W, 900 mJ
Yksi käsikappale, johon saa monia erilaisia kärkiä jotka mahdollistavat kova- ja pehmytkudostoimenpiteet sekä juurihoidon. Lisäkäsikappaleella myös mm. valkaisuhoito.

ST-E Advanced 20W, 1500 mJ
Yksi käsikappale, johon saa monia erilaisia kärkiä jotka mahdollistavat kova- ja pehmytkudostoimenpiteet, sekä juurihoidon. Lisäkäsikappaleilla myös mm. valkaisuhoito, kuorsaus-uniapneahoito ja dermatologiset toimenpiteet.
Fotona laitevalmistajan sivut

SkyPulse on uuden sukupolven kompakti, helposti liikuteltava Fotona -hammaslaser

SkyPulse Er:YAG laserlaite voidaan räätälöidä jokaiselle klinikalle. Kaksi versiota: SkyPulse Endo ja SkyPulse Versa

Molemmat mallit käyttävät Er:YAG 2940 nm laseria tuottaakseen laajan valikoiman tehokkaita ja turvallisia hoitomahdollisuuksia sekä pehmyt- että kovakudostoimenpiteissä parodontologiassa, implantologiassa, pehmytkudoskirurgiassa ja monessa muussa. SkyPulse pystyy myös tuottamaan poikkeuksellisen matala-energisen ja lyhytkestoisen laserpulssin, joka on optimaalinen luomaan kliinisesti tehokkaan photoakustisen vaikutuksen juurihoidoissa Fotonan SSP and SWEEPS hoitoprotokollien avulla.
SkyPulse Endo SkyPulse Versa Tekniset tiedot:

SkyPulse on uuden sukupolven kompakti, helposti liikuteltava Fotona -hammaslaser

Conservative Dentistry

Endodontics

Implantology

Oral Surgery

Periodontics

TouchWhite Tooth Whitening

Vuonna 1988 Ruotsissa perustettu ja vuonna 1995 Suomeen laajentuva Scanex Medical Systems on johtava korkealaatuisten lääketieteellisten laitteiden toimittaja Pohjoismaissa.