Järjestimme FOTONA-koulutuspäivän Helsingissä sunnuntaina 25.9. – We organized Fotona – training day in Helsinki on Sunday the 25th of September.

Kouluttajana toimi Zdenko Vizintin, Fotonan lääketieteellisten laserlaitteiden kehitysjohtaja.

Koulutuksessa käytiin läpi mm. Dynamis ja TimeWalker laitteiden uudet aplikaatiot esteettisten ja lääketieteellisten hoitojen toteuttamiseen, tatuoinnin poisto StarWalker MaQX and PQX-lasereilla sekä StarFormer stimulaation mahdollisuudet estetiikan ja gynekologian alueella. Osallistujina oli 21 lääketieteen asiantuntijaa Suomesta ja Virosta, plastiikkakirurgeista sairaanhoitajiin.
Päivän täydensi, kun kokouspaikkana toiminut Valborg-laiva vei meidät risteilylle Helsingin lähivesille! Valborgin salaisella reseptillä valmistettu kalakeitto ja makoisat juomat saivat puheensorinan käyntiin. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Our trainer was Mr Zdenko Vizintin, the director of Fotona medical laser program with more than 40 years experience of lasers.

We went through the new aesthetic and medical applications with Dynamis and Timewalker, tattoo removing with StarWalker MaQX and PQX and indications for StarFormer both in aesthetics and gynecology.
There were 21 participants, doctors and nurses, from Finland and Estonia.
The cherry on the cake was a couple of hours sailing outside Helsinki on sailing ship Valborg where the training took place as well.